Doopviering of Welkomsfeest

 
baby-baby-feet-barefoot-1172922.jpg
 

nieuw leven !! Hartelijk gefeliciteerd !

Een kindje is gekomen en jullie willen het samen met familie en vrienden laten voelen dat het heel erg welkom is en jullie laten niets aan het toeval over en willen graag een doopselviering, een babyborrel met een voorafgaande welkom-ceremonie, ieder doet dit op zijn eigen manier. Er is een meter en een peter gevraagd...
Hier horen gepaste liedjes en mooie muziek bij ! Liedjes die het nieuwe leven en de liefde voor een kind bezingen. Ook hier kunnen wij u perfect helpen om van uw ceremonie een echt onvergetelijk evenement te maken, om er een Herinnering met hoofdletter van te maken die iedereen nog lang zal heugen. Anja zingt onder professionele begeleiding op pakkende wijze die liedjes die u het meest verbindt met elkaar. Mama, papa, meter en peter.... Liedjes en muziek die bij het nieuwe leven horen. We kunnen u een mooie waaier aan passende liedjes aanbieden.

We spelen voor u liedjes of instrumentale stukken uit een heel uitgebreide lijst uit heel uiteenlopende stijlen en artiesten. Met onze jarenlange ervaring weten we heel goed in te spelen op de formules van religieuze of niet religieuze ceremonies en passen ons makkelijk aan elke situatie aan, zelfs onvoorziene. Wij doen altijd opnieuw ons uiterste best om telkens weer een topprestatie neer te zetten om uw ceremonie en feestje te doen slagen.

 

Welke liedjes of stukken ?

We hebben een uitgebreide lijst met muziek voor ieders smaak waaruit u kan kiezen. Wij passen de playlist zo veel mogelijk aan uw wensen aan, en proberen zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw speciale aanvragen van liedjes die niet op onze lijst zouden voorkomen. We doen deze songs voor u als deze binnen onze mogelijkheden liggen. D.w.z. dat we ze geloofwaardig kunnen brengen. We vinden het belangrijk dat u de vraag stelt en de songs voorstelt. We proberen zoveel mogelijk aan de verzoeken te voldoen en helpen u verder graag bij uw keuze en samenstelling. Voor ons maakt het niet uit van welke gezindheid u bent en of de viering religieus is of niet, wij passen ons aan elke situatie aan en begeleiden u graag bij de voorbereiding voor de muziek.