Uitvaartceremonie

 
 
blooming-blur-close-up-459059.jpg
 

Wij wensen u vooreerst te condoleren met uw verlies.


We hopen van harte dat u hier kan terugvinden wat u zoekt, want wij kunnen u helpen om een heel persoonlijke invulling te geven aan de ceremonie die u aan uw geliefde overledene wil wijden : waardig, dankbaar en met respect, maar ook met herkenbaarheid.


Anja zingt onder professionele begeleiding op pakkende wijze die liedjes die u en de overledene het meest verbinden met het leven en met elkaar. Op die manier kunnen we helpen de plechtigheid bij het Grote Afscheid van uw geliefde waardig te ondersteunen en luister bij te zetten. Emotioneel is dit zeker -maar dit kan in alle respect en eerbied. En u maakt het persoonlijk en zinvol met muziek die bij de overledene en u thuishoort.

De muziek is er niet alleen om verdriet te helpen beleven en dragen tijdens de ceremonie zelf, maar ze is vaak bij de herinnering eraan later ook begeleider bij het liefdevol en dankbaar gedenken.

Wij beschouwen het als een eer om dit belangrijk moment muzikaal te mogen begeleiden en doen ons uiterste best om elke ceremonie, elke song, elke noot en elk woord perfect neer te zetten. Professioneel, ingetogen, uitbundig, maar steeds met eerbied en respect en op een klassevolle manier –elke keer opnieuw.

 
begrafenis.jpg
 

Welke liedjes of stukken ?

We hebben een uitgebreide lijst met muziek voor ieders smaak waaruit u kan kiezen. Wij passen de playlist zo veel mogelijk aan uw wensen aan, en proberen zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw speciale aanvragen van liedjes die niet op onze repertoirelijst zouden voorkomen. We doen deze voor u, maar het moet wel binnen onze mogelijkheden liggen. D.w.z. dat we voldoende tijd moeten hebben om uw gevraagde song(s) uit te schrijven en in te studeren.

We vinden het belangrijk dat u de vraag stelt en de songs voorstelt. We proberen zoveel mogelijk aan de verzoeken te voldoen en helpen u bij uw keuze en samenstelling. Voor ons maakt het niet uit van welke gezindheid u bent en of de uitvaart religieus is of niet, wij passen ons aan elke situatie aan.

 

 
 
 
 

 

De Ceremonie

Voor de ceremonie zelf brengen wij alles zelf mee, inclusief versterking indien de plaatselijke installatie niet geschikt zou zijn. Wij doen steeds ons uiterste best om bij elke ceremonie een topprestatie neer te zetten.

Eventueel achteraf
Wij draaien ook voor u uw lievelingsmuziek of –plaatjes voor of na de ceremonie bij eventuele begroeting van de familie. Hiervoor vragen we wel om ons de nodige audio-files (cd, mp3) te bezorgen.

 

Contact

Anja is uw contactpersoon en u contacteert haar het best telefonisch en liefst zo snel mogelijk, omdat de termijn tussen overlijden en uitvaart heel erg kort is. Ook bij e-mail wordt er  om zo goed mogelijk te communiceren. Zij informeert u onmiddellijk over de mogelijkheden, playlist beschikbaarheid en de prijs. Indien u ons graag verder engageert, begeleidt Anja u bij uw nummerkeuze en indeling volgens de ceremonie of dienst. Zij blijft tot net voor de ceremonie beschikbaar voor al uw vragen of suggesties aangaande de muziek.