Huwelijksceremonie

 

maak één van uw mooiste dagen extra magisch en intiem.

DSC09032.png
 

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd !

Jullie trouwen en laten niets aan het toeval over : De zaal, het eten en de DJ zijn vastgelegd, haar kleed is prachtig, zijn kostuum laatste mode en tiptop in orde, de suite is gekleed, het altaar en de kerk (of de trouwzaal) worden extra versierd, de ceremoniemeester aangesteld, topfoto- en videografen geregeld. Het boeket en de snoepjes voor de bruidskindjes niet vergeten. O ja, teksten en een boekje om ceremonie te volgen ...

Het enige wat nu nog ontbreekt is de muziek. De kers op de huwelijkstaart ! En hier kunnen wij u perfect helpen om van uw ceremonie een echt onvergetelijk evenement te maken.

Chelsy zingt onder professionele begeleiding op pakkende wijze die liedjes die jullie het meest verbinden met elkaar. Liedjes en muziek die bij jullie thuishoort, of een liedje speciaal voor de mama of de opa. Er zijn zeer vele mogelijkheden. We spelen voor u liedjes of instrumentale stukken uit een heel uitgebreide lijst uit heel uiteenlopende stijlen en artiesten. Met onze jarenlange ervaring weten we heel goed in te spelen op de formules van religieuze of niet religieuze ceremonies en passen ons makkelijk aan elke situatie aan, zelfs onvoorziene. Wij doen altijd weer opnieuw ons uiterste best om op passende wijze telkens een topprestatie neer te zetten om uw ceremonie te doen slagen.

 

 
banner.png
 

Welke liedjes of stukken ?

We hebben een uitgebreide lijst met muziek voor ieders smaak waaruit u kan kiezen. Wij passen de playlist zo veel mogelijk aan uw wensen aan, en proberen zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw speciale aanvragen van liedjes die niet op onze lijst zouden voorkomen. We doen deze songs voor u als deze binnen onze mogelijkheden liggen. D.w.z. dat we ze geloofwaardig kunnen brengen.

We vinden het belangrijk dat u de vraag stelt en de songs voorstelt. We proberen zoveel mogelijk aan de verzoeken te voldoen en helpen u verder graag bij uw keuze en samenstelling.

 

 
 
 

Religieuze en niet religieuze huwelijksceremonies

Voor ons maakt het niet uit van welke gezindheid u bent en of de uitvaart religieus is of niet, wij passen ons aan elke situatie aan en begeleiden u graag bij de voorbereiding voor de muziek.